Poradna Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels with ageLOC Balení 8 x 4 ml

Autor: Alena | Vloženo: 29.12.2023 000 12:01 | Témata: Poradna Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels with ageLOC Balení 8 x 4 ml

Alena

Na kolik prosim procedur staci jedna ampula?

  • 29. prosince 2023 - Oficiální zástupce obchodu Kupník.cz

    Dobrý den, asi se odpovědi nedočkáte, protože prodejci sami prakticky ani netuší. Podle oficiálnho návodu byste jeden pár ampulí měla vypotřebovat na jednu apliakci. Jelikož se ale každý gel po aplikaci smývá, tak není potřeba dávat celé množství. To byste se hodně rychle vykorunkovala. Stačí tedy mít pořádně navlhčenu pleť a z každé ampulky stačí množství o velikosti hrášku na celý obličej. To rozetřete po pleti a žehlíte, dokud žehlička klouže. Pokud přestane po pleti klouzat, stačí vzít rozprašovač s vodou a pleť s ním navlhčit a opět bude žehlička po pleti klouzat. Takto to průběžně opakujte po celou dobu konkrétního programu. Pokud Vám nějaký dealer bude trvdit, že takhle malé množství nestačí, tak věřte, že stačí. Pleť víc do sebe absorbovat stejně nedokáže a zbytečně byste velké množství gelu po aplikaci smývala. Takto pak jedno balení vydrží při žehlení 2x týdně klidně i čtvrt roku.
    Bohužel současné balení gelů již nemá po rozdělání úzkou část, do které by se dala špejle, aby nevysychaly. Takže pokud chcete používat i nadále rozdělané gely (rozdělané ampule), budete muset řádně zadělat např. potravinovou fólií.
    Galvanic Spa a gely jsou dobrá volba, nicméně další kosmetika od Nuskin není nic moc. Nám stejnou službu dělá i tropokolagen (viz: https://www.kupnik.cz..., proto už žehličku s gely v nabídce pár let nemáme.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Alena

      29. prosince 2023 - Alena

      Moc děkuji za detailnější odpověď !


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.